18 de desembre, 2008

INFORMACIÓ I PETONS

A: www.radiotrama.wordpress.com

reagge, ska, rocksteady, música genial al RUDE TIME!
escolteu també l'infotrama, la xerrameca inèdita, sonis desperts, iguals, però diferents i l'esplaia't!!! tot!!!
música dels 70... al Picnic Calidoscòpic, hip hop, vers i sons de la família al killa sound...
Ràdio Trama és un projecte de ràdio lliure i autogestionada que va néixer a Sabadell fa uns anys. Aquest any hi ha deu programes de producció pròpia, i des de fa ben poquet un emissor nou amb que arribem a gairebé tots els racons de la ciutat.
Jo tot just m'hi he estrenat fa un parell de mesos, a l'assemblea... i fa encara menys amb l'Esplaia't... tinc ganes de tornar-lo a fer al gener per millorar... allò que passa, que no t'agrada escoltar-te a tu mateix... jajajaj.

www.radiotrama.net

Estic contenta perquè estic escrivint força més que abans, no una burrada, però força... és que cal repartir: escriure, festeta, estudiar una mica, fer el dinar pels pares un dia que t'inspires de la hòstia, viure!!!!!

un altre projecte... col·laborar a Vilaweb Sabadell... fina ara mai no he fet entrevistes, tret d'alguna que no conta per algun treball de la uni... però ara, un cop al més ho faré. I quedarà publicat. La primera em sembla un encàrrec divertit... enfrontar els dos Rovellons principals de la ciutat...

http://www.vilaweb.cat/www/sabadell

I el blog de contes , que està linkat per aqui al costat, aquesta setmana es renovarà una mica... acabaré el conte de la lasagna.

I aviat espero penjar per aqui un post xulo sobre la classe de dimarts al postgrau sobre l'adolescència... amb comentaris del profe mooooolt interessants.

I aviat espero escriure un post ben extrany, poètic i paranoic... que això d'avui està molt ordenadet...

eiii... PETONS! APROFITEU QUALSEVOL EXCUSA PER FER PETONS!! EL BESC, QUE ÉS NADAL, QUE MARXEU DE VACANCES, QUE US SENTIU ALEGRES, QUE NO HEU DORMIT BÉ AQUESTA NIT, QUE LA BIRRA US PUJA DESPRESSA, QUE LA MARE US VA DIR QUE NO US N'OBLIDÉSSIU MAI, QUE EL METGE US HO RECOMANA, QUE ELS VOSTRES LLAVIS FUNCIONEN COM UN IMAN... QUE SIMPLEMENT US ESTIMEU A ALGÚ, QUE US CAU BÉ, QUE US CAU MALAMENT, QUE L'ODIEU, QUE ANUNCIA UNA FUTURA VENDETTA, QUE LES PELIS DE HOLLYWOOD US HAN ENSENYAT A FER-HO, QUE US AGRADA FER PETONS, QUE TENIU UNA AFECCIÓ ALS LLAVIS QUE NOMÉS ES CURA AIXÍ...

PERÒ FEU PETONS, SIUSPLAU.

2 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

Mira que ets jipi eh... XD

PD: "La moderació de comentaris s'ha habilitat. L'autor del bloc ha d'aprovar tots els comentaris"

T'obliguen?¿

JAJAJAJA

Sóc un tio amb xispa...

Gandhara ha dit...

sóc una hippi feixista, ja veus, per això em reservo el dret de passar per censura els comentaris... però bé, al final els acabo publlicant tots, perquè de fet són ben poquets... :( així que sempre són totalment i meravellosament benvinguts!! de totes maneres tothom que deixa comentaris ho fa de mooooolt bon rollo.

eeeiiii... sí, potser una mica, però no et pensis no tan taaan jipiii... no??? uooo uooo ooo...