01 de febrer, 2009

celebration!!!




ahir vam celebrar el meu aniversari, 26 anyets ben xulos.
Un sopar amb grans amigues i amics, en faltaven un parell, però vam pensar en ella i ell... :) anna i pau!!!
vam jugar a racons, vam preparar junts el menú:
-Pica pica:
= brie i formatge de cabra arrebossats
= torradetes amb sobrassada i ous ferrats de guatlla
= croquetes de les meves
= crema de formatge i olivada
- Amanida de fulles variades, maduixa, pinyons i bacó
- pollastre amb ceba i poma
-pastis de xocolata amb melmelada de maduixa
mmmmm!!! tot boníssim! gràcies a les cuineres i cuiners!!!

i el millor del sopar va ser la participació de tothom en els racons, com tothom va jugar a la dinàmica que el joan ens va plantejar, els brindis, la votació de la frase que més ens representés... el millor vau ser vosaltres, els convidats!

Un sopar en que vam riure molt i en que hi va haver converses compartides per tothom... també hi va haver ciència... jajajaja, vam intentar fer crispetes amb les microones dels mòbils mentre sonava la BSO de resgreso al futuro de fons... i la d'indiana jones... vam fer jocs, vam cuinar junts, vam passar una estona molt maca.

aps, abans de marxar...
no fa massa vaig anar a veure una companyia anomenada elnacionalNOensvol , un espectacle anomenat Silibararera. Els recomano intensament, bójament!!! quin fart de riure! teatre de l'absurd, un espectacle que de fons transpira una mica de Monty Pyton, una mica de tricicle, molt teatre del gest,poesia, jocs de paraules, bogeria, ironia!!! Són molt bons, si podeu veieu-los!

i pel que fa al cinema... fa molt que no hi vaaaaig!!! potser aquesta nit... bienvenidos al norte encara m'espera, me l'han recomanada i jo també confio que estarà molt xula... ja comentarem .

au revoir!