01 de novembre, 2008

M'estreno al teatre i Rocky Horror Picture Show

Fem agenda...

Una recomanació curiosa: veure el passe mensual, amb participació del públic, de la pel·li: Rocky Horror Picture Show, al cinema Casablanca de Barcelona. Proper passe el dia 6 de desembre. Jo ho intentaré, a veure si enredo una colla de gent, perquè estic encuriosida, tinc ganes de festa, i és un lloc on si vas amb una colla de gent catxonda segur que t'ho passes bé. Es tracta de la projecció d'un extrany clàssic del cinema musical de serie B, la història d'uns transilvans de peculiar i dubtós orígen, amb un gust un punt hortera per vestir. Tot plegat deliciós!!! Tim Curry al paper estrella, està que se sale! I Susan Sarandon entremeliadament innocent, deliciosa.

Aquesta és una proposta. L'altre... no se, no se si anunciar-la encara.

El 23 de novembre estrena de la acabada de néixer companyia de teatre Teatrutòpic, a Sabadell, a la Plaça de l'Imperial cap a les 5 o 6 de la tarda. Amb un berenar, espectacle i lectura de manifest es fan part dels actes de la semana dedicada a la lluita contra la violència cap a les dones. El dia oficial és el 25, i a la companyia ens han fet l'encàrrec per el diumenge anterior. Dit aii tot sona força seriós, però vull explicar una mica el tema.
Fa unes semanes, ben poques, 5 persones es van trobar i van decidir que faríen teatre, no només per divertir-se, sinó com a via per fer una petita aportació per canviar el món. Vaja, simplement es tracta de dedicar-nos a muntatges teatrals que vagin més enllà de l'entreteniment, tenint sempre la vessant política, social i transformadora present. És una activitat amateur per ara, un projecte petit i senzill que comença. La primera coseta que fem és un acte de pròpia creació especialment pensat per aquest dia. Un enfocament poc típic del tema, molt poc típic. ai ai ai... que miedo me da, jajaja, miedo escénico...

Doncs res, que espero compartir amb els lectors del blog bones notícies sobre el tema, i prometo penjar alguna foto quan hi sigui.

Diumenge 23 de novembre. Ideal life: o els tres peus del pack.
a la Plaça de l'Imperial. Hora? entre 5 i 6... ja concretaré o penjaré cartell.

Torno al teatre... amb molta vergonya, una mica de por... i uns molt bons companys i companyes. Molta merda!

I feliç castanyada... avui potser colliré una bona castanya, tan de bó sigui una bona nit...

petons :)

2 comentaris:

Dan ha dit...

Aquest pase de RHPS no me'l puc perdre, que a sobre és el dia del meu aniversari, yujuuuu!!!

Gandhara ha dit...

ueee! és veritat, vaig veure que coincidia amb el dia del teu aniversari, és una opció de celebració ben original, juas juas...

ueeeeeeeee!!!